De organisatie

AB Oost is meer dan alleen een uitzendbureau. AB Oost gaat verder waar de meeste uitzendbureaus stoppen met hun dienstverlening. Wat AB Oost anders maakt komt voort uit onze historie, onze roots, maar komt vooral ook voort uit onze mentaliteit en ambitie. We denken in oplossingen en kansen. We begrijpen de context waarin onze opdrachtgevers opereren. We zijn niet alleen leverancier, maar vooral partner. We werken vanuit onze coöperatieve gedachte. Samen met en voor elkaar. Dat maakt ons AB Oost.

 • Historie

  AB Oost heeft een interessante ontstaansgeschiedenis. In 1963 werd de Coöperatieve Vereniging Agrarische Bedrijfsverzorging opgericht. Een bedrijf van en voor agrariërs met als primaire doelstelling:

 • Missie en visie

  De missie en visie van AB Oost zijn richtinggevend voor de toekomst. Met deze duidelijke koers bouwen we aan onze moderne coöperatieve vereniging zodat zowel leden, klanten als medewerkers daar profijt van hebben.

 • Dochterondernemingen en deelnemingen

  Onder AB Oost vallen de volgende dochterbedrijven en deelnemingen.
  Dochterbedrijven: Arveo en AB Oost Zorg en Zekerheid

 • Sectoren

  Al jaren is AB Oost ook actief buiten de agrarische sector, zoals bij bedrijven in de foodsector,  bouw, grond-, weg- en waterbouw, techniek, industrie, groenvoorziening en transportsector.