AB Oost als werkgever

AB Oost is meer dan alleen een uitzendbureau. AB Oost gaat verder waar de meeste uitzendbureaus stoppen met hun dienstverlening. Wat AB Oost anders maakt komt voort uit onze historie, onze roots, maar komt vooral ook voort uit onze mentaliteit en ambitie. We denken in oplossingen en kansen. We begrijpen de context waarin onze opdrachtgevers opereren. We zijn niet alleen leverancier, maar vooral partner. We werken vanuit onze coöperatieve gedachte. Samen met en voor elkaar. Dat maakt ons AB Oost.

AB Oost is altijd op zoek naar commercieel gedreven mensen voor de eigen organisatie. Heb jij een commerciële en ondernemende instelling en zoek je een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze actuele vacatures!

Vacatures AB Oost kantoororganisatie

milan ijsseldijk“Mijn week begint meestal met het ontvangen van sollicitanten, het voeren van gesprekken met medewerkers en het bijhouden van mijn administratie. Samen met mijn collega bespreek ik de belangrijkste zaken van die week.

Ook heb ik als flexconsultant veel contact met klanten. Als ik bij hen op bezoek ga, zoek ik altijd naar commerciële mogelijkheden. Naast het maken van de juiste match en het actief zijn in de agrarische sector, vind ik het vooral leuk om leden van de coöperatie te helpen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Dat jij ze kunt helpen hun bedrijf te continueren, dat is toch prachtig!”

Milan IJsseldijk, flexconsultant agrarisch bij AB Oost

marian buter“Mijn dagindeling maakt mijn beroep erg afwisselend. Ik ben verantwoordelijk voor het leggen- én onderhouden van contacten met klanten en medewerkers,  het voeren van sollicitatiegesprekken,  maken van contracten, rondmaken van de planning. Bovendien zorgt de combinatie van werken op kantoor en het op pad zijn naar klanten voor veel dynamiek.  

Het selecteren van de meest ideale kandidaat voor een functie is de rode draad binnen deze functie. Wanneer dit lukt is dat erg bevredigend! Daarnaast wil ik graag zo veel mogelijk klanten bedienen, dus de aanwas van nieuwe klanten blijf altijd een uitdaging. Mijn ervaring in de agrarische en paraveterinaire sector kan ik hier goed gebruiken! En zeg nou zelf, het is toch geweldig om een medewerker blij te maken met een nieuwe baan en een klant met een goede medewerker!”

Marian Buter, Flexconsultant veterinair bij AB Oost