Vestigingsmanager Doetinchem, Huissen en Geldermalsen

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau HBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk vast
  • Standplaats Doetinchem
  • Vacaturenummer PR037078

Over de functie

Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van groei, winst en continuïteit van je vestigingen in Doetinchem, Huissen en Geldermalsen. In deze functie ga je aan de slag met het opzetten en verbeteren van de commerciële organisatie en het realiseren van efficiënte en effectieve operationele processen. Met jouw passie en resultaatgerichtheid, heb je maar één doel voor ogen: het behalen van de gestelde vestigingsdoelstellingen.
Je rapporteert direct aan de commercieel directeur en geeft leiding aan de flexconsultants en administratieve medewerkers van de diverse units op de vestigingen.
Samen met jouw team werk je aan het realiseren van de gestelde doelstellingen door o.a. het acquireren van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Bovendien maak je markt- en jaarplannen, vestigingsplannen, hou je toezicht op werkwijzen en procedures en stuur je op de gestelde KPI’s. Vanuit managementrapportages bewaak je de prestaties van je medewerkers en zorg je voor permanente verbetering. Dit doe je door je medewerkers te motiveren en te begeleiden. Als boegbeeld bewaak je daarnaast de gewenste cultuurwaarden, zorg je voor commerciële scherpte en stimuleer je samenwerking en teamgevoel.

Functie eisen

We zoeken een leidinggevende die de agrarische, food en/of techniek markt kent, mensen meekrijgt, motiveert en structureert en daar bewezen succesvol in is (geweest).
- Je hebt een relevante opleiding op minimaal HBO niveau afgerond
- Je hebt kennis van de Agri, Food en/of Techniek-sector en hebt meer dan 5 jaar commercieel leiding gegeven bij een organisatie in de agrarische, food en/of techniek-sector
- Je bent in staat om met diverse doelgroepen effectief en affectief te communiceren
- Je bent een resultaatgericht en een gepassioneerd teamleider met oog voor kwaliteit en een hands- on-mentaliteit
- Je bent commercieel met kennis van de markt; je signaleert kansen en stelt ook in eigen handelen de markt centraal

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan. In deze functie beschik je over een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, tevens bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling en lease auto).

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Hiddo de Bruin, Commercieel directeur, via telefoonnummer 06-12983115.
Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren, stuur dan je c.v. en motivatiebrief via de link op deze website ter attentie van Sulaika olde Meierink, HR Business Partner.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via