Meewerkend voorman gezocht

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk vast
  • Standplaats Nunspeet
  • Vacaturenummer PR039603

Over de functie

Met één of meer collega’s monteer je producten en projecten in Nederland en in andere landen binnen Europa. Je zorgt voor een optimale werkverdeling binnen de ploeg. Naast de montagewerkzaamheden ben je op de bouwplaats het eerste aanspreekpunt voor de klant en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, oplevering en urenregistratie. Je lost praktische problemen op en draagt zorg voor een goed eindresultaat.

Functie eisen

Functie eisen:
- VMBO/MBO niveau
- Verantwoordelijk en oplossingsgericht
- Bij voorkeur beschikking over een BE rijbewijs

Over het bedrijf

Onze klant is al decennia een toonaangevende naam in hoogwaardig straatmeubilair. Het assortiment strekt zich uit van internationaal succesvolle fietsparkeersystemen tot banken en overkappingen, en van compacte bouwelementen tot complexe beglazingsconstructies. Knappe staaltjes in elk materiaal, kant en klaar of als duurzaam maatwerk. Overal te vinden, van stadsbeeld tot groene ruimte. Alles voor de openbare ruimte.

Wat wij bieden

een mooie baan waar je nog verder in kunt groeien bij een bedrijf met een prettige werksfeer. Deze baan is voor langere tijd, mogelijk vast. Neem snel contact met ons op als deze vacature jou aanspreekt!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via