Begeleider zorgboerderij

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO+
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk vast
  • Standplaats Nieuweroord
  • Vacaturenummer PR040054

Over de functie

In deze functie is het aan jou om de jongeren mee te nemen in hun begeleiding op de zorgboerderij. Als begeleider neem je deze jongeren mee in hun ontwikkeling en ben je betrokken bij werkzaamheden op en rondom de boerderij. Het doel is de jongeren op het punt te krijgen dat ze zelfstandig verder kunnen.
De jongeren vinden op deze zorgboerderij een onderkomen vanwaar ze dagelijks worden begeleid, hun opleiding kunnen afronden, hulp ontvangen bij het zoeken naar werk en uiteindelijk hun eigen woning. Tijdens hun verblijf helpen de jongeren mee op de boerderij en leren ze op deze manier belangrijke aspecten van werk, ritme en zelfstandig worden. Als begeleider help je hen hierbij.

Functie eisen

Vereist is een zorgopleiding op minimaal MBO-4 niveau/een opleiding als Persoonlijk Begeleider.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een zorgboerderij met in totaal 3 locaties rondom Hoogeveen, waar AB Oost een goede samenwerking mee kent.
Naast de schapenhouderij biedt het zorg (ook 24-uursopvang) aan jongeren met een verslavings- of GGZ achtergrond.

Wat wij bieden

Wat er geboden wordt is een fulltime functie (4 dagen doordeweeks + zaterdag of zondag) voor onbepaalde tijd. Je zult bij gebleken geschiktheid uit kunnen kijken naar een baan voor onbepaalde tijd, in dienst van onze opdrachtgever.
Het salaris is marktconform.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via