Werkvoorbereider/Planner Loonbedrijf

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, langere tijd
  • Standplaats Beilen
  • Vacaturenummer PR041393

Over de functie

In deze functie zul je te maken krijgen met alle facetten van het loonbedrijf. Van het aannemen van opdrachten, onderhouden van contacten, plannen van werkzaamheden en het administratief verwerken hiervan. De planning maak je adhv de personele- en materiele mogelijkheden in afstemming met de opdrachtgevers en collega's. Het is een hectische baan waarbij de mail en telefoon non-stop gaat en je geen seconde stil hoeft te staan. Je moet in staat zijn snel te kunnen schakelen tussen opdrachten.

Functie eisen

Werkervaring bij een loon- of grondverzetbedrijf is een absolute eis. Het is van belang dat je weet wat voor opdrachten je binnen krijgt, de te verwachtte tijd een klus duurt en waar je je collega's op in kunt plannen. Deze ervaring kun je ook op uitvoerend niveau hebben uitgevoerd.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot loonbedrijf in zuid-west Drenthe. Het bedrijf treedt op als agrarisch loonbedrijf en grondverzetbedrijf voor aannemers. Het familiebedrijf heeft tientallen medewerkers in dienst en heeft een ruime klantenkring in de wijde omgeving. Door de toenemende druk wordt er nu ook op het kantoor gezocht naar een extra collega.

Wat wij bieden

Een baan voor langere tijd en betaling vanuit de LEO-CAO
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via