Dakdekker/pannenlegger

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Zwolle
  • Vacaturenummer PR050682

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zoeken we ervaren dakdekkers die ervaring hebben in het werken met; EPDM, bitumen, zink, riet en/of pannen. Je hoeft niet alle disciplines te kennen om aangeboden te kunnen worden.

Voor een specifieke klus die de komende periode gepland staat, zijn we op zoek naar 3 pannenleggers. Dit betreft een klus voor c.a. 10 weken. Deze werkzaamheden vinden plaats in Zwolle, de vestigingsplaats van onze opdrachtgever in de buurt.

Zoek je werk voor langere tijd? Dan bespreken we graag de mogelijkheden bij deze of andere opdrachtgevers ná die periode.

Functie eisen

(enige) werkervaring is een vereiste. Je hebt eerder aan een pannendak gewerkt en beschikt over de benodigde basiskennis als timmerman/dakdekker.
Uiteraard vind je het geen probleem om op hoogte of op een ladder te werken. VCA is een verplichting, maar bij afwezigheid kunnen we je hierin voorzien.

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever is een dakdekkersbedrijf dat werkzaam is in de directe omgeving. Reistijd tot c.a half uur van de werkplaats. Het bedrijf houdt zich bezig met de bouw en onderhoud van alle soorten dakbedekking en dakkapellen.

Wat wij bieden

Een leuke werkplek waar wellicht meerdere opdrachten uit voortvloeien. Bevalt het van beide kanten? Dan word je ook bij andere opdrachtgevers aangeboden. Je salaris en vergoedingen zijn conform CAO.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via