Zelfstandig (technisch) medewerker (bio-)akkerbouw

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Lelystad
  • Vacaturenummer PR054531

Over de functie

Het betreft een functie waar zelfstandigheid belangrijk is. Je moet dus enige ervaring hebben in de (biologische) akkerbouw. De functie staat voor 1-2 dagen open, start vanaf mei tot eind augustus.
Je zult werkzaam zijn op het land en gedurende de oogst rijden met GPS. Daarnaast vind je het leuk om te sleutelen aan landbouwmachine's en voer je ook het onderhoud van deze machines uit binnen het bedrijf.

Al naar gelang de mogelijkheden die er op biologisch gebied zijn kan er ook meer dagen gewerkt worden. Heb je minder ervaring, maar ben je wel gemotiveerd en wil je graag meedenken over het inrichten van biologische akkerbouw? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Onze opdrachtgever staat open voor ijverige en enthousiaste medewerkers en wil investeren in jouw ontwikkeling.

Bevalt het van beide kanten goed? Dan is er de mogelijkheid om voor meerdere jaren bij deze opdrachtgever te werken en samen met hem de bio-toepassing uit te breiden.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je over:
- ervaring met agrarisch werk. Je zult veel zelfstandig werken en hebt de mogelijkheid om veel te groeien bij deze opdrachtgever;
- ervaring met rijden op GPS;
- technisch inzicht. Je kunt eenvoudige reparaties uitvoeren op het land, en kunt in de werkplaats zelfstandig sleutelen aan de landbouwmachine's;
- affiniteit met de bio-sector. Je hebt hier een opleiding in gevolgd of vind het leuk om mee te denken over de invulling van biologische toepassingen binnen de akkerbouw-sector.

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever is actief in de akkerbouw. Het betreft een bedrijf in de flevopolder. Het bedrijf is aan het experimenteren met biologische toepassingen en staat open voor een medewerker die hier in mee wil denken!

Wat wij bieden

Een (in eerste instantie) parttime baan voor 1-2 dagen in de week gedurende de periode van de oogst (mei-augustus). Je krijgt ontzettend veel vrijheid in deze veelzijdige functie waar je werkt met moderne technieken in de akkerbouw.

We bieden je de mogelijkheid om bij deze opdrachtgever mee te denken over de bedrijfsvoering. Heb je interesse in de biologische akkerbouw en wil je meedenken over het opzetten van een 'nieuw' bio-bedrijf? Dan is dit JOUW vacature.

Bij tevredenheid van de opdrachtgever is er zeerzeker de mogelijkheid om voor langere tijd en voor meer uren in de week bij deze opdrachtgever aan de slag te gaan. Heb je interesse of meer vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Mariëtte van Dijk (06-22787717).
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via