Ambitieuze productiemedewerkers voor langere tijd gezocht!

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Nijkerk
  • Vacaturenummer PR054691

Over de functie

Voor deze functie zoeken we een productiemedewerker die tussen de 32-40u per week wil werken. Je werkt niet in ploegendiensten en incidenteel op de zaterdag. Het betreft licht-fysieke werkzaamheden.
Binnen deze organisatie zul je starten als productiemedewerker waarbij je tevens de machine controleert en bevoorraad. Er bestaat de mogelijkheid om je takenpakket uit te breiden naar heftruckchauffeur of operator van diverse vul- en verpakkingslijnen.

Eigen inbreng en een echte aanpakkershouding zijn sterk van belang in deze functie.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken we een m/v met ervaring in productiewerk. Het bedrijf is niet goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus rijbewijs en eigen vervoer zijn een pré. Ook een heftruckcertificaat is een pré.

Eigen inbreng en het 'meedenken' in het vormen van deze nieuwe locatie wordt zeer gewaardeerd. Bij een prettige samenwerking is de intentie van onze opdrachtgever om medewerkers in vaste dienst te nemen.

Over het bedrijf

Het betreft een producent van zuivelwaren. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen in Nederland en zoekt voor haar recent geopende vestiging productiekrachten die mee willen helpen aan het opbouwen van een succesvolle productielocatie. Het contact is informeel en je komt te werken in een klein, gezellig team.

Wat wij bieden

Een baan in een gezellig, informeel en (nog) klein team bij een sterk groeiende organisatie in de zuivelproductie. Een baan waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en bewijzen, tegen een gepaste beloning en marktconforme arbeidsvoorwaarden.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via