Terreinmedewerker/mortel verwijderen

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Apeldoorn
  • Vacaturenummer PR054827

Over de functie

- Je verwijdert mortelresten uit kleine en middelgrote silo's;
- Je maakt de silo's schoon
- Je maakt het terrein schoon en voert onderhoudswerkzaamheden uit aan het apparatuur;
- Hierdoor zorg jij voor een veilige werkomgeving.

Functie eisen

Wij zoeken iemand die van aanpakken weet, een flexibele instelling heeft en er niet vies van is om de handen uit de mouwen te steken. Ben jij op zoek naar de veelzijdige functie en heb je oog voor een schone, gezonde en veilige werkomgeving? Dan maken wij graag kennis met je onder het genot van een kop koffie!

Wil jij een leuk centje bijverdienen ? Dan is dit je kans ! Werktijden in overleg, 6 uur per dag behoort ook tot de mogelijkheden!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever staat sinds jaar en dag synoniem voor transportbeton en droge mortels. Als marktleider in Midden-Nederland produceren en leveren zij een breed assortiment hoogwaardige, gecertificeerde transportbeton voor de Nederlandse ruwbouwmarkt en GWW-sector. Daarnaast produceren en leveren ze een verscheidenheid aan kwalitatief hoogwaardige droge mortels voor de Nederlandse ruwbouw- en afbouwmarkt. Uiteraard ondersteunen ze u op het logistieke vlak en bieden ze u de juiste equipment op de bouwplaats. Onze opdrachtgever is gevestigd in Ede met productielocaties in Apeldoorn, Deventer, Ede, Geertruidenberg, Lochem, Veenendaal, Woerdense Verlaat en Zutphen.

Wat wij bieden

Geboden wordt een veelzijdige job in de buitenlucht waarbij geen dag hetzelfde is. Werktijden in overleg, er is veel mogelijk ! Salaris conform de mortel inleen CAO. Je kunt per direct aan de slag !
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via