Hovenier onderhoud/aanleg t/m december!

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Dronten
  • Vacaturenummer PR055430

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in omgeving Dronten zoeken wij (startende) hoveniers of mensen uit de wereld van de groenvoorziening die zich meer willen richten op de (her)inrichting en het onderhoud van particuliere tuinen. Je zal samen met een klein team bij klanten (veelal particulieren) het aanleg en onderhoud van tuinen verzorgen. De functie staat open voor 32-40 uur en bied je in ieder geval werk tot december! Klikt het tussen jou en de opdrachtgever, dan kun je hier voor een langere tijd aan de slag!

Functie eisen

Voor deze vacature zijn geen specifieke vereisten. Het is prettig als je al ervaring hebt in de groenvoorziening. Daarnaast heb je zeer veel klantcontact, een representatief, net voorkomen is belangrijk.

De ideale kandidaat is een startend hovenier, iemand met een passie voor tuinaanleg of iemand uit de groenvoorziening die op zoek is naar een andere uitdaging.

Over het bedrijf

Een hoveniersbedrijf uit de omgeving Dronten met een gezellige, informele sfeer zoekt een collega! Ben jij de man/vrouw met een passie voor groen en tuinaanleg? Lees dan snel verder!

Wat wij bieden

Een baan waarin je kunt doorgroeien in het hoveniersvak binnen een gezellig, informeel bedrijf. Je leert veel en hebt veel klantcontact, waardoor geen dag hetzelfde is. Je bent voor langere tijd aan de slag, beloning is conform cao.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via