Gevelmonteur

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats KAMPEN
  • Vacaturenummer PR055618

Over de functie

Wanneer je op een bouwplaats aankomt, begin je met de voorman met het organiseren van het werk. Je zorgt dat materialen op de juiste plaats komen te liggen en alle toebehoren en gereedschap voorhanden is. De montage is iedere keer anders. Iedere gevel is uniek. Met het team zorg je ervoor dat jullie de gevel binnen de planning opleveren. Daarbij werk je met verschillende materialen, steeds veranderende bevestigingstechnieken en een steeds wisselende achterconstructies. Van jouw technisch inzicht wordt veel gevraagd, en dat is uitdagend werk.

Functie eisen

Wij vragen de volgende eisen:
Ervaring als timmerman of constructiebankwerker. Je hebt ervaring met maatvoering, goedematrialen kennis en hebt bewezen twee rechterhanden.
Je kunt tekeningen lezen, hebt een uitstekend technisch inzicht en bent een sleutelaar in hart en ziel.
Voor deze zelfstandige functie is het belangrijk dat je flexibel bent en goed kunt samenwerken in een team.

Over het bedrijf

Als gevelmonteur maak je spraakmakende gevels op unieke locaties in binnen- en buitenland. Door jouw inzet komen onze projecten letterlijk van de grond. De ruwbouw is jouw startpunt. In een team bouw je vervolgens de gevel die voor de opdrachtgever de finishing touch van het gebouw is.

Wat wij bieden

Natuurlijk krijg je een salaris dat marktconform is en de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Maar we hebben je meer te bieden:
•Vrijheid en zelfstandigheid: je kunt je werk naar eigen inzicht inrichten. Samen met het team bepaal je bijvoorbeeld je werkuren op een dag.
•Locatie: je werkt op unieke en mooie locaties in binnen- en buitenland.
•Afwisseling: geen twee projecten zijn hetzelfde. Je verveelt je nooit.
•Leuke mensen: een jong bedrijf met enthousiaste en gedreven werknemers. Daar maak jij deel van uit.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via