Support medewerker ICT

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau HBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Arnhem
  • Vacaturenummer PR055730

Over de functie

De functie van Support medewerker ICT is uitdagend,veelzijdig en van grote waarde voor CRV. Je werkt binnen een klein team met een gerichte focus. Je werkt binnen een klein team dat koppelingen realiseert tussen de managementsystemen van CRV met o.a. melkrobots en/of krachtvoerinstallaties op melkveebedrijven.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het geven van telefonische ondersteuning aan de veehouders en de interne organisatie. De medewerkers van de 2e lijn klantenservice hebben allemaal hun eigen specialisme. Voor deze functie is het wenselijk interesse in de rundveehouderij te hebben.

De functie van Support medewerker ICT is uitdagend en veelzijdig. Je werkt binnen een gedreven team, waarbinnen key-users zijn aangesteld voor verschillende onderdelen/producten, deze functie valt onder de afdeling klantenservice 2e.
- Je werkt mee in het team, die dagelijks werkt met het maken van koppelingen tussen melkrobots en/of krachtvoerinstallaties.
- Je bent aanspreekpunt voor deze expertise zowel intern als extern samen met je collega's.
- Je zorgt ervoor dat veehouders begeleid worden bij het in werking stellen van de koppelingen.
- Je onderhoudt nauwe contacten met externe partijen en leveranciers
- Je draagt zorg voor een heldere handleidingen voor veehouders en collega's

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met affiniteit/kennis van de ICT/Techniek, opgedaan middels studie of praktijk. Daarnaast is enige rundveekennis of interesse erg welkom. Je bent proactief, je signaleert problemen en werkt oplossingsgericht. Je bent een netwerker die goed overweg kan met complexiteit en denkt oplossingsgericht. Je beschikt van nature over veel energie en doorzettingsvermogen.

Over het bedrijf

AB Oost is voor CRV op zoek naar een gedreven kandidaat voor de functie van Support medewerker ICT.
CRV is een internationale onderneming op het gebied van rundveeverbetering. Hieronder wordt verstaan: de ontwikkeling, productie en verkoop van genetische producten en informatieproducten, maar ook dienstverlening, zoals fokkerij- begeleiding, melkproductieregistratie en kunstmatige inseminatie.
De producten en diensten vinden hun weg naar 50.000 klanten in ruim 40 landen. CRV heeft vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), België, Luxemburg, Duitsland, Tsjechië, Spanje, Brazilië,Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Australië en Zuid-Afrika.
AB Oost is dé flexpartner in de Agri- en Foodsector. Door onze jarenlange ervaring weten wij de juiste match te maken tussen bedrijven en medewerkers. De mensen die bij AB Oost werken zijn aanpakkers, resultaatgericht en betrokken.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met een structureel karakter.
Beloning op basis van de CAO Rundveehouderij.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via