Parttime schoonmaker kantoorpanden

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Dronten
  • Vacaturenummer PR055969

Over de functie

Als schoonmaakster voor deze opdrachtgever kun je per direct aan de slag. Je bent verantwoordelijk voor een nette receptie, toiletten, wachtruimtes en kantoorruimtes op de vestigingen in Zeewolde, Nijkerk, Almere en Dronten. Om deze locaties te bereiken krijg je een auto van de zaak mee die je in Dronten kunt ophalen en aan het einde van je dienst weer inleverd.

De functie staat open voor twee dagen in de week (16u). Op één dag onderhoud je de twee vestigingen in Almere, op de andere dag onderhoud je de vestiging in Zeewolde en Nijkerk. Het hoeven geen vaste (hele) dagen te zijn. Je kunt bijvoorbeeld ook 4x een ochtend/middag werken.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je over ervaring als schoonmaker. Bij voorkeur ben je per direct beschikbaar voor langere tijd.
Je bent daarnaast fysiek sterk en kunt de verantwoordelijkheid en flexibiliteit dragen om als zelfstandig schoonmaker aan de slag te gaan en alle locaties tiptop te onderhouden.

Vanzelfsprekend beschik je over rijbewijs B en ben je woonachtig in Dronten.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een landelijk actieve autogarage en zoekt voor een aantal van haar vestigingen een schoonmaker (m/v) voor de gastruimtes, kantoorpanden en toiletten voor twee dagen in de week.

Wat wij bieden

Een baan voor langere tijd die je geheel naar eigen planning in kunt delen. 2x een dag of 4x een dagdeel per week, geen probleem! Je krijgt daarnaast een auto van de zaak om de locaties mee af te gaan en wordt beloond conform de geldende cao.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via