Concours d’Élégance Paleis Het Loo

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Arnhem
  • Vacaturenummer PR055995

Over de functie

Concours D'elegance is het grootste klassiekerfeest van Nederland.
Vanaf de eerste editie in 1999 heeft het Concours d’Élégance Paleis Het Loo één doel: de mooiste auto’s laten zien die er te vinden zijn. De komende editie vindt plaats op vrijdag 29 juni, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2018.
Hét middelpunt van het evenement is natuurlijk het internationale concours, maar er is veel meer te zien dat dat. Diverse importeurs presenteren hun nieuwste modellen en tijdens de sprint is het mogelijk om fraaie klassiekers in actie te zien. Het decor is het mooist denkbare: Paleis Het Loo in Apeldoorn.

Voor onze opdrachtgever zoeken wij 6 medewerkers die gaan helpen om tenten op te bouwen en in te richten volgens vastgestelde intructies op woensdag 27 juni. Op maandag 2 juli wordt alles weer afgebroken en transportklaar gemaakt.
Deze tenten zijn ingericht om de gasten die het concours komen bezoeken op te vangen en worden ingericht als (luxe) horeca gelegenheid.
.Alle benodigheden voor de aankleding én inrichting van deze tenten worden vanuit Arnhem meegenomen. Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de oplevering hiervan.
Het werk is pas af als de klant tevreden is, houd daarom rekening met 2 lange werkdagen ( woensdag 27 juni en maandag 2 juli)

Functie eisen

Het werk kan fysiek zwaar zijn en het betreffen twee lange werkdagen, maar je levert wel een ontzettend mooi eindresultaat!

Houd jij ervan om de mouwen op te stropen en kom je alleen of samen met je vriend(en) helpen, we hebben immers 6 extra medewerkers nodig, schrijf je dan nu in!

* Het is zowel mogelijk om met onze opdrachtgever vanuit Arnhem mee te rijden ofwel zelfstandig naar locatie te gaan (indien je woonachtig bent in de nabije omgeving van Apeldoorn dan mag jij je uiteraard daar op locatie melden!)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever biedt een compleet pakket aan Horecaverhuur, concepts, inrichting en aankleedmogelijkheden voor grote cateraars.
Het bedrijf is gevestigd in Arnhem maar zoekt voor Concours D'Elégance in Apeldoorn extra personeel op locatie.

Wat wij bieden

2 toffe werkdagen op een mooie locatie in Apeldoorn.
Alle uren die je werkt worden uitbetaald tegen een goed uurloon (22 jaar en ouder € 11.50 bruto per uur)

Schrijf je nu in of bel voor aanvullende informatie
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via