Zelfstandig Monteur

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Lichtenvoorde
  • Vacaturenummer PR056031

Over de functie

Weet jij van aanpakken en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Heb je affiniteit met de agrarische sector? Hou je van werken in een hecht team en ben je woonachtig in de omgeving van Lichtenvoorde?
Aarzel dan niet en reageer op deze leuke baan!
Wij vragen een MBO opleiding elektrotechniek waarbij 1 tot 3 jaar werkervaring wenselijk is. Evenals naast zelfstandig ook samen kunnen werken, communicatief vaardig zijn en het hebben van technisch inzicht.

Functie eisen

MBO werk en denkniveau
1 tot 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring
Opleiding elektrotechniek

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een dynamisch en specialistisch bedrijf dat actief is op het gebied van filtersystemen voor de agrarische en industriele sector. Zij leveren filteroplossingen voor de meest uiteenlopende applicaties van industriele bedrijven. Ze produceren turn-key stoffilter systemen, compleet vanaf het ontwerp, van afzuigpunt tot stack. Onze opdrachtgever zorgt in de agrarische sector voor functionele, duurzame en betaalbare systemen op het gebied van luchtwassing, warmte terugwinning en bodemenergie.

De opdrachtgever zit gevestigd in Lichtenvoorde en hun voornaamste werkgebied is Noord en Midden Nederland maar hebben ook projecten in de rest van Nederland en het buitenland.

Wat wij bieden

Een leuke job bij een no-nonsens organisatie
Loon conform CAO
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via